Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlamış olurında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok zikıymet hale getirmiştir.

Kanatlar içinde onat yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bâtınin dayanak plakaları mevcuttur.

Montaj sürecinde yöntem olarak tüm kurallara isabetli şekilde yerleştirilen biricik kanatlı yangın bapsı, hariçarı doğruca açılacak şekilde kullanılır.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı yakın itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü düzen şeklindedir. Ağır durumlarda kullanılacağı ciğerin enikonu mesleklevsel şekilde yer yapmalıdır.

Yangın kapkaloriın (müstacel çıkış kapkaloriın) zemin amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide strüktürlmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir tıkızndaki duman, yangın, kavara vs. kabil durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu olumsuz koşulların sair katlara intikalini mâni olmak yahut muhtemel başüstüneğu derece geciktirmektir.

Ancak bu konuda ait yönetmelikler ve yerel otoritelerin belirlediği kurallar da dikkate kırmızıınmalıdır. Her çatı sinein yangın riziko analizi bünyelmalı ve yangın merdiveni ihtiyacı buna için belirlenmelidir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde tenha kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yalıtım elektromanyetik erke verdiğinde, armatür plakasına bağlanır ve bapyı kilitler. Elektromıknatısa cazibe temizışı durduğunda kapı kendi kendine açılır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın bapsı çoklukla 60 dakika, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 an boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını yangın kapısı dikkate almanız önemlidir.

Not: Haberde adı güzeşte şirket adları ve yangın bapsı fiyatları, salık olarak kırlmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Bu kapılar ana olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan olmak üzere dü gruba ayrılır.

Yangına dayanıklı bapların sundurma kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap kapılar alışılagelen şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu mesabe ilenmeşap kapının yasak olması bağırsakin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını avluımızın önemli bir parçkakımı haline iletmek sorumluluklarımızdan biridir.

Kaplamalarda kullanılan düşük maliyetli epoksi polyester toz boyalar da yangın kapılarının UV direncini azaltır ve zamanla solmalarına vesile evet.

Report this wiki page